• Tilaa tukku matkamuistoja eurooppalaiselta valmistajalta

  EDULLISIA, KORKEALAATUISIA JA ALKUPERÄISIÄ MATKAMUISTOJA SUVENIXILTA


  pienet tilausmäärät, avaimet käteen -kehittäminen, eurooppalainen laatu
Tuotteemme

Tervetuloa Suvenixiin, joka on luotettava yhteistyökumppanisi matkamuistotuotteiden tukkumyynnissä Euroopassa. Matkamuistot ovat loistava tapa säilyttää muistoja erityisestä hetkestä tai tilaisuudesta, eivätkä ne koskaan menetä suosiotaan. Matkamuistojen valmistajana ja tukkutoimittajana tarjoamme laajan valikoiman edullisia matkamuistotuotteita matkailijoille.

Tehtävämme on edistää kulttuuriarvoja ja tiettyjä alueita, ja meidät erottaa muista luovien suunnittelijoiden tiimimme ja innovatiivinen lähestymistapamme ikimuistoisten matkamuistojen luomiseen. Koristelemme osan tuotteistamme käsin, mikä antaa niille ainutlaatuisen ja aidon kosketuksen, jota asiakkaasi arvostavat.

Suvenixilla palvelemme sekä suuria että pieniä asiakkaita, ja olemme ylpeitä kyvystämme tarjota henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Voit tilata meiltä jo 100 kappaletta klassista matkamuistovalikoimaamme, kuten jääkaappimagneetteja, mukeja, shottilaseja, olutlaseja, kelloja, seinälaattoja, t-paitoja, laukkuja, tuhkakuppeja ja paljon muuta. Varmistamme, että jokaisella näistä tuotteista on huomiota herättävä ulkonäkö, jota asiakkaasi rakastavat.

Eurooppalaisena matkamuistojen valmistajana tarjoamme alkuperäisiä ja laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Voit valita laajasta matkamuistovalikoimastamme tai antaa meidän valmistaa sinulle räätälöityjä tuotteita. Laadukkaan laadun ja kohtuullisten hintojen yhdistelmämme auttaa yritystäsi asemoitumaan markkinoilla. Kun olemme luotettava kumppanisi, voit tarjota asiakkaillesi unohtumattoman ostokokemuksen.

Yhteenvetona, valitse Suvenix matkamuistojen tukkumyyjäksi ja anna meidän auttaa sinua edistämään kulttuurisia arvoja samalla kun tarjoat asiakkaillesi ainutlaatuisia ja aitoja matkamuistoja. Ota meihin yhteyttä nyt ja pyydä kuvastoa tai tee tilaus eksklusiivisista malleista.

Suvenixin markkinoiden kattavuus
our geography
 • 0
  15
  Kokemusvuodet
 • 0
  17
  Maat
 • 0
  63
  Kaupungit
 • 0
  1537
  Myymälät
 • 0
  16130
  Matkamuistot

Rekisteröity Varsovan pääkaupungin piirituomioistuimen XIII kaupallisen osaston kansalliseen tuomioistuinrekisteriin.

Yrityksen rekisteröintinumero [KRS]: 0000471279.

ALV-numero [REGON]: 146799435

Verotunnistenumero [VAT EU]: PL5213652924.

Suvenix Sp. z o.o., F. Klimczaka 17/80, 02-797 Varsova, Puola
Yhteystiedot

Rekisteröity Varsovan pääkaupungin piirituomioistuimen XIII kaupallisen osaston kansalliseen tuomioistuinrekisteriin.

Yrityksen rekisteröintinumero [KRS]: 0000471279.

ALV-numero [REGON]: 146799435

Verotunnistenumero [VAT EU]: PL5213652924.